torstai 26. syyskuuta 2013

Matikkanero arpoo!

Hahhaa! Joku lukija on saattanut edellisen postauksen luettuaan ihmetelläkin, että on sillä Freyalla suuret luulot itsestään, kun ajattelee 50 000 sivunnäytön menevän rikki ensi viikolla, kun vasta 41 000 on menossa kohta. Joo-o, matikkanero täällä taas, päivää! ;D Jotenkin ajattelin, että se 50 000 lähestyy, kun meni tuon 40 000 yli. No, numerot ei ole tunnetusti miun ominta alaa. Piakin tietää sen; ei ole kovinkaan harvinaista salilla, että mie menen sekaisin laskuissa, kun pitää laittaa painoja prässiin tai tankoon. :D Joo, en oikeesti ihan itekään ymmärrä, miten mie noin pahasti mokasin noiden lukujen kanssa... Mutta mutta, ei anneta sen häiritä tämän enempää!

Mie nimittäin päätin, että laitan sen arvonnan kuitenkin jo nyt, kun miulla ne palkinnotkin täällä on jo odottamassa. Vaikka sitten sen kunniaksi, että se 40 000 on mennyt rikki :) Lisäksi miulla on nyt loppuviikko treenivapaata, joten niitäkään juttuja ei nyt ole kirjoitettavana.


Arvonnan säännöt:
Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Ja jotta (kjähkjäh) ette pääsisi liian helpolla, haluan teidän vastaavan kommentissanne kahteen kysymykseen:

1. Mistä aiheesta tai aiheista haluaisit minun kirjoittavan enemmän? Esimerkiksi toivepostaus jostain tietystä teemasta?
2. Jos itse omaat liikunnallisen elämäntavan, mikä siinä on parasta? Entä huonointa? Jos liikunnallinen elämäntapa on vielä ajatuksen asteella, mieti, mikä voisi motivoida sinua suunnanmuutokseen?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 6.10.2013 saakka. Jos et ole kirjautunut lukijakseni, voit osallistua anonyyminäkin halutessasi. Siinä tapauksessa laita kommenttisi loppuun kuitenkin joku nimimerkki tai vastaava, jotta mahdollisesti useammat anonyymit erottuvat toisistaan.

Arvonnassa on kaksi palkintoa, joista vihje onkin jo näkyvillä tuossa ensimmäisessä kuvassa. Kuten kirjoitin edellisessä postauksessa, palkinnot liittyvät itselleni tärkeisiin teemoihin, eli hiuksiin ja punttailuun. Voit osallistua kummankin palkinnon arvontaan, tai vain toiseen. Ilmoita siis kommentissasi myös, osallistutko arvontaan nro 1. vai nro 2. vai molempiin!

Palkinnot:


1. Elixir hoitoöljy hiuksille (Goldwell)
Goldwellin sivuilta:All-in-one hoitoöljy kaikille hiustyypeille. Sisältää uudistavaa argaani- ja arvokasta tamanu-öljyä. Kehitetty erityisesti kaikille hiustyypeille soveltuvaksi. Sen äärimmäisen tehokkaat ainesosat imeytyvät välittömästi hiuksiin ja antavat niihin poikkeuksellista kiiltoa ja silkinpehmoisen tunnun - tekemättä hiuksia raskaan tuntuisiksi. Ylellisen hoidetut, terveenkiiltävät ja sähköttömän sileät hiukset.

Itse en tulisi enää varmaan toimeen ilman tuota tuotetta! Ostin sen Heiniltä viime helmikuussa, ja pullossa on vieläkin öljyä jäljellä (ylimmässä kuvassa siis olen oman pulloni kanssa). Eli pikkuisesta koostaan huolimatta öljy on todella riittoisaa. Laitan sitä hiusten latvoihin yleensä aina pesun jälkeen. Ja kyllä sen hyväätekevän vaikutuksen huomaa. Miullakin näitä hiuksia on nyt käsitelty aika reippaasti monin vaalennuksin ja latvat tuntuvat silti pehmeiltä eikä hamppulatvoilta. Mie luulen, että tällä öljyllä on aika paljon tekemistä asian kanssa. Voin siis suositella ostamaan ihan muutenkin, vaikka arpaonni ei nyt suosisikaan!

2. Rannesiteet salitreeniin (FAST)
Toisena palkintona arvon siis FASTin rannesiteet. Itselläni on just nuo samanlaiset käytössä ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Ne on helppo kiristää ja löysätä. Itse siis käytän rannetukia niin, että kiristän aina ennen liikesarjaa tiukemmalle ja löysytän sitten sarjatauoilla. Eli jos olet rannesiteiden tarpeessa, niin tässä olisi tarjolla yhdet kunnolliset, jos arpaonni suosii!


Siinäpä ne. Miulle oli päivänselvä asia, että haluan arpoa tuotteita, joita itse käytän ja oon hyväksi todennut. Tällä arvonnalla haluan siis kiittää blogini lukijoita kanssani kulkemastanne matkasta tähän saakka. Ette arvaakaan, kuinka suuri apu tsempeistänne ja vinkeistänne on ollut niin hyvinä kuin huonompinakin aikoina! <3

Nyt miun blogi hiljenee ainakin postauspuolella loppuviikoksi. Tänään iltavuoroon ja huomenna me lähdetäänkin töistä suoraan ajelemaan kohti Etelä-Suomea, jossa viikonloppu sitten hurahtaakin.

Mukavaa viikonloppua siis kaikille ja ARPAONNEA! :)
 

24 kommenttia:

  1. Hupsista :D Kuule, kuten oot huomannut niin en mäkään mikään matikkanero oo ;)

    Osallistun tuohon arvotaan numero 1, tekisi hyvää munki hiuslatvoille tollanen öljy :D

    1. Mua kiinnostais aihe, et miten sun pää on pysynyt mukana tässä painon pudotuksessa. En tiiä ootko kirjottanut siitä jo, en oo ainakaan törmännyt vanhoja postauksia selaillessa aiheeseen! Mutta siis, monet laihduttaneet kaverit on puhuneet siitä, että henkisesti ei oo pudottanut niitä kiloja tai että tuntuu loukkaavalle, kun yhtäkkiä kiinnitetäänkin enemmän huomiota kuin niitten liikakilojen kanssa. Ja me ollaan sun kanssas tästä kans puhuttu, mut sellanen syvällisempi pohdinta ois kiva :)

    2. Parasta mun mielestä liikunnallisessa elämäntavassa on ollut se, että oon saanut lisää itsevarmuutta sen kautta :) Kun onnistuu liikkuessa ja voittaa itsensä niin sitä osaa hyödyntää muussakin elämässä! Miinuspuolena voisin sanoa sen, että kaikki liikunnan myötä tulleet vaivat (penikat, polvi) on harmillisia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, "muutaman" kerran salilla ollaan jouduttu pähkäilemään, että paljonkos siinä nyt onkaan... Varmaan muilla aina hauskaa meidän kustannuksella :D

      Jotain päänsisäisiä juttuja mie taisin kirjoittaa tässä postauksessa: http://freyagoesfit.blogspot.fi/2013/01/what-does-it-take.html Mutta semmoista laajempaa pohdiskelua aiheesta en oo tainnut tänne kirjoittaakaan. Ehdottomasti aihe, josta haluan kirjoittaa ja voisin kirjoittaa varmaan vaikka kokonaisen kirjan! ;D

      Allekirjoitan miekin tuon itsevarmuus-tekijän. Miulle on ainakin tullut ihan uudenlaista kokonaisvaltaista itsevarmuutta liikunnan kautta. Onnistumisen tunteet tietysti edesauttaa uskomaan, että voi olla edes joskus hyvä jossain. Hyvä myö! <3 Ja niin, ne krempat on sit niitä nurjapuolia...

      Poista
    2. Niin, ja onnea arvontaan tietty!

      Poista
  2. Onni ei koskaan suosi mua arvonnoissa, mutta osallistun arvontaan nro 2. Rannesiteet ei ois pahitteeks tulevia treenejä ajatellen... ;)

    1. Videopostaukset ois kivoja. :)
    2. Liikunnallisissa elämäntavoissa on parasta se, että treenaamisella voi kohottaa kuntoa ja muokata kroppaa sellaiseksi kuin haluaa. Treenaaminen myös kohottaa itsetuntoa ja tuo hyvän fiiliksen. Huonointa puolestaan on se, että liika treeni ja ruuan tarkkailu voi johtaa pahimmillaan ylikuntoon ja syömishäiriöön, kuten itselläni kävi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jospa se onni tällä kertaa suosisi ja rannesiteet löytäisivät tiensä siun treenikassiin! ;D

      Videopostauksia ei varmaan oo ainakaan ihan heti tulossa, kun tuskin tuolla miun puhelimen kameralla voi saada sen laatuista videokuvaa aikaiseksi, että kehtais nettiin laittaa. Hauska idea kyllä, laitetaan korvan taakse tulevaisuutta varten, jos joskus olisi mahdollista tehdä sellainen! :)

      Tosi hyviä pointteja siullakin! Kyllä saa ollakin tarkkana, että liikkuminen ja ruokailun kyttäily eivät mene liaan pitkälle ja ala toimia tarkoitustaan vastaan. Onneks sie oot kuitenkin päässyt sen yli ja nyt osaat varmasti ihan eri tavalla varoa noita sudenkuoppia ja voit alkaa nauttia elämästä ja liikunnasta ihan uudella tavalla! :)

      Poista
  3. Miä osallistun molempiin arvontoihin, yksinkertaisesti valinnan vaikeuden takia! :D En tiiä voiko näin sanoa, mutta hiukset on miun intohimo (tai yksi niistä). Miun tapana on ilmaista persoonallisuuttani juuri hiusten kautta; malli, väri jne. :) Rannesiteiden hankkimista taas oon miettinyt jo pitkään - ylläri vaan, en oo saanut aikaseks! :D Olis miulle oikein tarpeelliset, koska en voi tehdä esim. kaikkia hauisliikkeitä ranteiden takia. Pikkulikkana mursin toisen ranteen ja tainnut luutua huonosti. :/

    1. Miä haluaisin lukea motivaatiosta. :) Siitä miten ja miksi saat itsesi liikkumaan. Varsinkin ois mielenkiintoista lukea, miten saat selätettyä ne "onks ihan pakko jos ei taho"-fiilikset? Vai onko sellaisia ees? :)

    2. Liikunnallinen elämäntapa on miun kohdalla vasta alkutekijöissään. Parasta on kuitenkin se, että huomaa ihan käytännössä kuinka voi oikeesti vaikuttaa itseensä/omaan elämäänsä ja itsetunto paranee! :) Miulla on aina ollut tosi huono itsetunto ja treenaamisen myötä se on alkanut vihdoin nousta. Huippuja on myös ne voittaja-fiilikset, kun saa esim. lisättyä painoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi todellakin sanoa, että hiukset on intohimo, kyllä ne miullekin on ainakin lähellä sitä! Se näkyy esimerkiksi siinä, että en suostu tinkimään hiustenhoitotuotteista ostamalla markettishampoita, vaan panostan hiusten hyvinvointiin vain kampaamotuotteilla.

      Rannesiteet on kyllä ainakin itelleni olleet tarpeellinen hankinta, erityisesti just hauisliikkeissä niistä on ollut apua kun ei oo ranteet joutuneet niin kovalle rasitukselle. Onnea siis arvontaan ;)

      Motivaatio onkin yksi avaintekijä liikunnallisen elämäntavan sisäistämisessä ja siitä aion varmasti kirjoittaa! :) Kiitos toiveesta! Tässä pikavastaukseksi voin siulle jo sanoa, että ihan itsekin vastasit siihen tuossa kakkosvastauksessasi: kun itsetunto nousee ja saa aikaan tuloksia salilla, se parantaa myös motivaatiota! :)

      Poista
  4. Kiva arvonta! Osallistuisin ykköspalkinnon arvontaan :)

    1. Mäkin tahtoisin Pian tavoin lukea ehkä enemmän vielä, miten oot pään sisällä sisäistänyt suuren laihdutuksen ja sit yleisesti miten syöt tällä hetkellä normaalisti ja ylläpidät painoasi sitä kautta ja ja ja... sitten tahtoisin kuulla, miten ite suhteutat arjen keskellä liikunnan muiden rutiineiden joukkoon ja kuinka tärkeää on päästä liikkumaan, jos sitä on suunniteltu eli paljonko harmittaa, jos tulee jotain pakollista (onko sellasta?) menoa liikunnan eteen!

    2. Liikunnallisessa elämäntavassa parasta on se energia, mitä siitä saa lisää muihin touhuihin. Jos en kävis liikkumassa, jaksaisinko sit ees nostaa p*rsettä sohvalta tekemään muitakaan kivoja juttuja?! Mä nautin liikunnasta ja tykkään siitä ja on ihana miten onnistumisen hetkistä saa puhtia ja iloa! :)
    Huonointa liikunnassa on just loukkaantumiset ja sitten ne tietyt epäonnistumisen tunteet, jotka kyllä ajan kanssa kääntyy yleensä positiiviseksi energiaksi myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava jos kelpaa! :) Onnea siullekin avontaan!

      Ihana Hanna! <3 Siulta tulikin ihan sarjatykityksenä noita postausaiheita! :D Miulla ei käy syksy pitkäksi, kun pohdin noita asioita ja yritän saada jotain järkevää "paperillekin". Kiitos aiheista! :)

      Kyllä mie oisin varmasti edelleenki sama lötköpötkö sohvaperuna, jos en ois saanut liikuntaa osaksi elämääni. On tosiaankin huippua, miten paljon energiaa ja jaksamista liikunnan kautta saa muillekin elämänalueille. Esimerkiksi töissä paremman kunnon kyllä huomaa päivittäin!

      Poista
  5. Heips! Osallistuisin tuohon arvontaan numero 1. :)

    1. Olisi kiva saada myös joku postaus joistain aerobisista jutuista. Itse tulee poljettua kuntopyörää ja satunnaisesti "varjo"nyrkkeiltyä... siis pleikkarille mulla on semmoinen Get fit with Mel B -peli. Jos tosissaan sen mukana liikkuu niin kyllä siinä hiki lentää. :D ...suosittelen muillekin jos omistaa pleikkarin, move-kapulat ja löytää sen halvalla.

    2. Parasta on ollut ehdottomasti se, että on huomannut sen, että on saanut lisää lihasta! Ja palkitsevaa on ollut se, että on jaksanut nostella isompia painoja mitä alkuvaiheessa ja saanut lisää itseluottamusta.
    Vaikeinta on ollut suklaan syönnin vähentäminen, siinä en ole vieläkään onnistunut.
    Negatiivisena asiana sanoisin suonenvetojen lisääntymisen, mutta en tiedä liittyykö se oikeasti liikunnallisuuden lisääntymiseen. Näitä tuskan hetkiä siis on ollut jo sohvaperunana, tosin vähemmissä määrin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsheips! Onnea arvontaan siullekin ja tervetuloa blogiini, jos olet uusi lukija! :)

      Joo, hirmu hyvä aihe tuo aerobinen, miulla kun tosiaan on viime aikoina tipannut olemaan vain salitreenijuttuja. No, osaltaan se kertoo siitäkin, että aerobinen on jäänyt liian vähälle viime aikoina, mutta kyllä miulla tuostakin aiheesta riittää kirjoitettevaa. Kiitos! :)

      Lisää lihasta, JEAH! Sehän on just parasta! Ja kuule, mie todellakin voin jakaa siun kanssa tuon suklaansyönnin ongelman. Vaikeaa se on, mutta kyllä siitäkin pääsee... babysteps! Mutta suklaata en vois ikinä itseltäni kokonaan kieltää, se ois jo itsekidutusta. Vähentää voin, mutta lopettaa en! :D

      Voisko tuo siun suonenvedon lisääntyminen johtua magnesiumin puutteesta? Kannattaa joka päivä ottaa magnesiumia (mieluummin jotain paremmin imeytyvää kuin oksidia, itselläni on nyt käytössä sitraattia), jos käyt salilla ahkerasti. Myös liian vähä (veden) juominen voi aiheuttaa suonenvetoja!

      Poista
  6. Arvontaan nro 1 osallistuisin
    1. Muakin kiinnostaa tuo miten pää on pysynyt laiharin kanssa mukana ja mistä ammennat motivaatioo.
    2. Parasta on nähdä tuloksia, lihaksia tai ainakin aavituksia niistä :) ja tietty se että painot nousee, hitaasti mut kuitenkin. Ja myös se on vallan mainiota että tää elämäntapa ns. ruokkii itse itseään, kun vaan tekee, niin tekee mieli taas tehdä ja tästä saa ihan hirveesti itseluottamusta ja hyvää mieltä. Nimimerkillä entinen laiska lihava lorvailija, joka ei ikinä liikkunut. Huonointa on varmaan se, että joku paikka alkaa renaamaan tai menee rikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maarette ja onnea arvontaan! :)

      Motivaatiopostausta siis luvassa! :)

      Tuo on kuule just naulankantaan, että tää elämäntapa ruokkii itse itseään. Tosi hyvin kiteytetty! :)

      Nimimerkillä toinen entinen laiska lihava lorvailija, joka ei ikinä liikkunut ;D Ja miten paljon parempaa elämä onkaan nyt kuin silloin!

      Poista
  7. Osallistun kumpaankin! :)

    1. Miusta ois mielenkiintoista kuulla, miten siun lähipiiri on suhtautunut tähän elämäntapamuutokseesi. Koitko, että siun onnistumiseesi luotettiin ihan alusta asti, vai aistitko myös jonkinlaista epäuskoa tai asialle "hymähtelyä" lähipiirissäsi?

    2. En osaa eritellä mikä tässä liikunnallisessa elämäntavassa on parasta. Kokonaisvaltainen hyvä olo on ehkä tarpeeksi kattavasti sanottu :) Huonointa, hmm... Ehkä se että tekis mieli testailla ja treenata vähän sitätätäjatuotakin, mutta omien tavoitteiden kannalta olisi tarkoituksenmukaisempaa osata tällä hetkellä fokusoitua eniten tuohon salipuoleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea siis molempiin arvontoihin siullekin, Annaseni! <3

      Jees, tuostakin varmasi saan jutunaihetta, kun annan vaan ajatusten rullata. Kun on sellainen "läheisriippuvainen" kuin mie, on läheisten tuella ja mielipiteillä merkitystä aika monessa asiassa. Eikä vähiten tällaisessa koko elämään ja elämäntapaan vaikuttavassa jutussa.

      Kokonaisvaltainen hyvä olo on kyllä sellainen asia, josta kannattaa pitää kiinni. Sehän tässä onkin tullut jo moneti todettua, miten tää elämäntapa vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti koko elämään eikä vain treenihetkiin. :)

      I can feel U! Minnuu välillä niin turhauttaa, kun viikossa on liian vähän päiviä! Kun miekin haluan fokusoitua salitreeniin, mutku sit ois kaikkea muutakin mitä ois kiva käydä kokeilemassa ja ryhmätunteja mihin osallistua. Mutta kun joskus pitää lepopäivätkin pitää tai kroppa sanoo sopimuksensa irti! ;D

      Poista
  8. täytyypä osallistua iteki :D osallistuisin rannesiteiden arvontaan siis vain.

    1. Postaustoiveita, no tykkään ruoka- ja treenipostauksista. Mutta jos tarkemmin, nii salitreenipostausia. Onnistumisia, ennätyksiä, tekniikkajuttuja, erilaisia liikkeitä muun muassa. Ja kuvia tietysti. Tykkään treenikuvista :)

    2. Liikunnallinen elämäntapa on hyvä tapa elää, koska itellä on vaan kaikinpuolin hyvä olo =) Jaksaa arjessa työn ja syksyn räntäsateet ja energiaa riittää niihin päivän kohokohtiinkin eli treeneihin :D En tiiä olisinko näin positiivinen ihminen, jos en eläisi terveellisesti tai liikunnallisesti. Liikunta vaan antaa niin paljon: hyvää oloa, itseluottamusta, onnistumisen kokemuksia, ilosia fiiliksiä ja onpa se tuonut uusia kavereitakin mulle! Ja onko siinä jotain huonoakin.. Hmmm., No lihakset on ainaki aina kipeenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa arvontaan ja onnea siullekin! :)

      Jes, salitreenipostaukset on just parhaita! Miusta onkin aina mukava käydä blogissa läpi treeniä ja hahkuttaa hyvinmenneitä juttuja ja pohtia ei-niin-hyvinmenneitä. Joskus vaan mietin, että kiinnostaako ketään niitä lukea. Mutta kiva siis kuulla, että kiinnostaa! :) Miekin tykkään treenikuvista. Miulla on nyt vaan sellainen ongelma, ettei ole toimivaa kameraa, jossa ois itselaukaisija, joten treenikuvia on vaikea saada, jos ei ole treenikaveria matkassa. :/

      Kyllä vain! Miustakin on tullut paljon positiivisempi ja optimistisempi ihminen sen jälkeen, kun oon aloittanut liikunnallisen elämäntavan ja oon saanut enemmän itsevarmuutta. Ja niitä uusia kavereitakin on tullut, kiitos erityisesti tämän blogin! :D

      No pain no gain! ;)

      Poista
  9. 1. Minusta on hauska lukea noita päivä kuvina postauksia. Treeni vaatteet ja kaikki vempaimet myös kiinnostaa.

    2. Kyllä se hyvä olo treenin jälkeen motivoi liikkumaan.

    Terkuin Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Essi! :)

      Joo, voiskin joku päivä ottaakin kuvia ja tehdä "päivä kuvina" -postauksen.Kiitos vinkistä! :)

      Niinhän se on, että treenin tuomaa hyvää oloa tuskin voi millään korvata! ;)

      Poista
    2. Ai niin, et ilmoittanut, osallistutko molempiin arvontoihin vai vaan toiseen, joten otan siut sitten mukaan molempiin. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  10. 1. Mistä aiheesta tai aiheista haluaisit minun kirjoittavan enemmän? Esimerkiksi toivepostaus jostain tietystä teemasta?

    Esim. se olisi kiinnostavaa, että miten oot päätynyt just tämöiseen ruokavalioon, mitä noudatat. (Sain open kommentit lopultakin, ne oli menneet väärään paikkaan - sanoi, että asiakas oli ohjauksen näkökulmasta tosi haastavaa ruokavaliota noudattava ;)). Mutta yleisesti ottaen kiinnostaa kaikki, mistä kirjoitat.

    2. Jos itse omaat liikunnallisen elämäntavan, mikä siinä on parasta? Entä huonointa? Jos liikunnallinen elämäntapa on vielä ajatuksen asteella, mieti, mikä voisi motivoida sinua suunnanmuutokseen?

    Parasta on se hyvä olo ja energisyys, joka liikunnasta seuraa. Tietysti yös se, että kun liikkuu paljon, saa syödä huoletta aikalailla mitä vaan. Huono puoli liittyy sitten siihen, jos ei pääse liikkumaan tarpeeksi - siitä seuraa sitten kaiken hyvän vastapuoli, eli ärsytys ja ketutus ja miettiminen, että paisunkohan megapulleroksi kun tietysti syön vanhojen tottumusten mukaan... :D

    Arvontapalkinnoista voisin osallistua molempiin.

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi R! <3

      Miun onkin pitänyt kysyä, mitä se siun ope on sanonut siitä miun ruokavaliosta! :) Vai että haastava! :D Varmasti joo onkin, jos miulle yritettäs alkaa vääntää sitä suomalaista ravintosuositusta, jossa pitäis hiilareita vetää puolet päivän energiasta :)

      Mie en kyllä silti voi syödä mitä vaan, vaikka liikkuisinkin. Se on viime aikoina huomattu ;D Mutta toki sitä kuitenkin voi syödä vähän huolettomammin välillä herkkuja, kun vastapainoksi sitten on kuluttamassa siitä saatuja kaloreitakin :)

      Onnea arvontoihin!

      Poista
  11. Osallistun toiseen eli rannesiteiden arvontaan. :D
    1. Reseptit on kivoja, lisää niitä! Ja lisää tällaisia arvontoja!
    2. Parasta on se, että kun liikkuu, voi herkutella enemmän ja huonointa se, että liikunassa voi sattua ikäviä vahinkoja... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jensku ja onnea arvontaan! :)

      Tänään on itse asiassa reseptipostausta tulossa arvonnan ohessa, mutta kyse on kyllä sellaisesta herkusta, joka on aika kaukana terveellisestä ruuasta! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...