sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ihana juhannus! :)

Juhannuksen yleisfiilis! :)
Noniin, nyt on jussit juhlittu ja tässäpä vähän katsausta siihen, lähinnä kuvien muodossa. Torstaina hektisen työpäivän jälkeen lähdin käsitreenille, vaikka meinasi jäädä väliin. Anna kuitenkin piristi iltapäivää mukavalla viestillä FB:n kautta ja tunnelma nousi sen verran, että salilla näytti jo tältä:


Juhannusaatto alkoi aamutreenillä (olkapäät+selkä) siskon kanssa ja sitten olikin vuorossa pihahommia. Leikkelin vielä vähän pensaita ja roudasin pensasjätteitä peräkärriin. Muistona siitä vieläkin kivat naarmut käsivarsissa orapihlaja-aidasta! Aurinko porotti jo tuossa vaiheessa aika lailla ja melkein kakkostreeniksi tuota parin tunnin huhkintaa voisi kuvailla. Sitten piti vähän poseerata meidän pihahaltija Hermannin kanssa:


Nappailin vähän kuvia muutenkin meidän kesäpihasta <3




Mie niin tykkään meidän kodista! Varsinkin tälleen kesällä tuo oma piha on kyllä niin ihana, vaikka vaatiihan se huolenpitoakin enkä mie oo jaksanut niin paljon sen eteen tehdä kuin pitäisi. Mutta oma koti on silti ihan paras paikka ja oma kulta ihan parasta seuraa juhannusaattona! Me nimittäin oltiin aatto vaan ihan kahdestaa kotona, tätä ei oo tapahtunut vielä kertaakaan viimeisten 13 juhannuksen aikana, mitä on yhdessä vietetty ennen tätä juhannusta. Mukavaa meillä olikin, kun viime aikoina on ollut molemmilla sen verran hektistä elämää, ettei oo paljon kahdenkeskisiä iltoja vietetty.

Päiväkahvilla mansikka-suklaakermakakkua <3

Margaritas!

Vesimeloni-halloumisalaatti <3
American Style Burger!
Juhannussaunan jälkeen burgerit ja Coronaa :)
Eilen aamulla sitten heräsin jostain syystä jo klo 6. Vaikka muutamat juhlajuomat oli illalla nautittu ja yhden aikaan nukkumaan menty, ei vaan enää väsyttänyt. Ihmeekseni mieskin heräsi jo klo 7 ja eipä siinä sitten kummempia kuin aamupalan laittoon ja siivoamaan! Oli kuitenkin keittiössä "vähän" sotkua illan ruuanlaittojen jäljiltä ja imuroidakin piti. Puolen päivän maissa lähdettiin sitten miun vanhempien luo (siellä on tuo tämän postauksen eka kuvakin otetty), jossa olivat myös miun pikkusisko tulevine aviomiehineen ja miun pikkuveli. Ai että oli eilenkin niin mukava päivä ja aurinko paistoi ja oli lämmin. Päivän ohjelmaan kuului hääjuttujen askartelua, mölkkyä, krokettia ja -mitäpä muutakaan- herkuttelua. Jos jotain, niin tänä juhannuksena on tullut ainakin syötyä vaikka mitä. Listalla oli eilen vartaita ja jälkkäriksi ihanaa mansikkasorbettia. Saunan jälkeen oli vielä mansikkakakkua ja raparperipiirakkaa jäätelön kera.

Kullan kainalossa! Taustalla meidän vanha leikkimökki <3
Meidän kissavanhuksetkin nauttivat kesäisestä juhannussäästä. Vai olikohan sittenkin vähän liian lämmin?

Tara paistattelee auringossa
Donna bongasi vesipullon!

Tänään sitten oli vuorossa heti aamulla klo 8 jalkatreeni. Siskokin lähti vielä salille mukaan. Väsytti kyllä ihan hulluna, mutta eipä auttanut marinat markkinoilla, vaan salia kohti! Mie muuten vaihdoin smith-kyykyn vapaalla tangolla tehtävään kyykkyyn. Ei tuntunut enää selässä niin kuin isommilla painoilla alkoi Smithissä tuntua. Vähän piti kyllä keventää silti, kun pitää nyt ensin saada kunnolla tuo tekniikka haltuun.

Jalkatreeni? Ootko nyt ihan tosissas??
Mie oisin halunnu ottaa aamupäivällä aurinkoa, mutta koittikin vesisade! Tänään kuitenkin olin luvannut itelleni rentoutumispäivän, ja miehen kanssa katsottiinkin pari ohjelmaa digiboksilta. Sit minnuu alkoi väsyttää ihan mielettömästi ja luovutin. Menin päikkäreille ja nukuinkin sikeästi 2 tuntia! Ehkä ne unet tuli tarpeeseen. Sadekin oli sopivasti sillä välin loppunut ja me päästiin ulos nauttimaan päiväkahvista ja kakusta. Sitten tässä on vaan oltu ja vieläkin syöty ja rentouduttu molemmat. Tosi mukava juhannusviikonloppu on ollut, vaikka seurauksena onkin nyt aikamoinen herkkupöhötys. Mut juhannus on vaan kerran vuodessa! <3

7 kommenttia:

  1. No se viesti tuli sitten just oikeeseen aikaan! Onneks kerkesin lähettää sen ennen kuin ehdit tehdä päätöstä "lähtemättömyydestä" :)

    Miusta on niin ihana lukea, kun tosi monella bloggaajalla tuntuu olleen aivan mahtava juhannus :) Kyllä näillä voimilla jaksaa taas puskea eteenpäin!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks kerkesit! Tulikin sit hyvä treeni ja penkkiprojektikin eteni! :)

      Joo mie mietin ihan samaa, että aivan mahtavaa lukea kuinka kaikki tuntuvat viettäneen ihanan juhannuksen ja jotenkin teksteistä huokuu onni ja ilo kesästä. Kukaan ei oo nipottanut, vaan kaikilla on rento meininki. Kesää parhaimmillaan! <3

      Poista
  2. Tää oli kyllä ihana hyvän mielen postaus. Alkoi vaan hymyilyttää <3 Aurinko, lepo, hyvä ruoka ja treeni sopivassa suhteessa on kyllä avain onneen - ja mahtavaan juhannukseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kyllä siunkin tämän päivän postaus sai hymyn huulille! Tää juhannus on tainnut olla aika monelle sellainen ikimuistoinen, jota voi muistella sitten keskellä talven tuiskuja! :)

      Poista
  3. Ihanaa lukea näin hyväntuulista postausta <3 Ihanaa et sulla on ollut ihana juhannus <3 Ja söpöt kissavanhukset <3 Tuu joskus kattomaan mun kissanuorukaisia ;)

    Ja juhannus ja herkut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3

      Ne on lutuset kissavanhukset, siskokset, ja ovat siis vanhempieni luona. Tara on 16-vuotias ja Donna täyttää syksyllä 17, jos nyt sinne asti vielä jaksaa... Siitä on tullu kuuro ja sillä on nivelrikkoa, jonka takia joudutaan antamaan kipulääkettä. Pitää nyt kattoo, miten se pärjää kipulääkityksellä vielä vai pitääkö tehdä se ikävä päätös :/ Noiden äiti oli meidän eka kissa, joka lähti kissojen taivaaseen 3 vuotta sitten 17-vuotiaana <3

      Mie tuun sit kattoo siun nuorukaisia kun tuutte takas! :)

      Poista
  4. Ihanan kuuloinen juhannus, ihana postaus ja ihanat kuvat! :) Ihana kesä, Ihana sinä!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...