tiistai 14. toukokuuta 2013

Today's Workout With Pudding Tasting!

Tänään on ollut tosi kiva päivä! Tai no, aamupäivä meni kaappeja siivotessa, mutta onhan sekin toki mukavaa, kun saa vaatekaappeihin taas tilaa ja sieltä ehkä jotain löytyykin. :D Pian kanssa oli taas treenit sovittu, ja sen jälkeen meillä oli jo kauan sitten sopimamme pudding-tasting. Eli sovimme jo joskus aimmin keväällä, että Pia tulee meille maistelemaan noita Fastin puddingeja, jotta voi muodostaa niistä mielipiteensä. Niinpä tein ennen salille lähtöä pienet annokset meille valmiiksi. Kuvia olis taas, ja huomannette, että oon opetellu leikkimään Picasalla! :D

Viime viikollahan se taisi mennä niin päin, että rauta kuritti minnuu. Nyt mie päätin, että tänään se oon mie, joka kurittaa sitä rautaa. Niih!
Asennetta kehiin ja salille!

Rinta, haba ja oikkarit oli tänään vuorossa, ja penkillä taas aloitettiin. Lämmittelykierroksen jälkeen tein 25 kilolla 1x8 ja 27,5 kilolla 3x8. Ihan hyvin jaksoin omasta mielestäni. Jossain vaiheessa sit sitä kolmeekymppii yrittämään, vaikka 6 toistolla. Penkin jälkeen vinopenkkiä käsipainoilla (9 kg) 3x10.

Tällä kertaa meni ristikkäisveto taljassa paljon paremmin kuin viimeksi. Jaksoin viimeisessä sarjassa laittaa sen 15 kiloa ja puristin vielä 12 toistoa siinä. Rinta paremmassa kuosissa kuin viime viikolla! :)


Rinnan jälkeen oli vuorossa taas habatukset. Kevennettiin viime viikosta tuota hauiskääntöä niin, että tehtiin vain 3 sarjaa. Miulla meni 15 kilolla 2x10 ja 17,5 kilolla 1x8. Ihan jees.

Hammereita tehtiin 3x10 käsipainoilla vuorokäsin. Eka sarja 6 kilon painoilla ja kaksi viimeistä sarjaa 7 kilon painoilla. Viimeisessä toistossa Pia sai tulla oikeen kätösen avuksi. Ei vaan yksinään noussut. Alatalja  päätettiin tehdä pitkästä aikaa seisten. Sarjat alunperin 3x10, mutta mie puristin viimeisessä sarjassa 12 toistoa. Tässä yritän aina viimeiseen asti pitkittää sitä viimeisen toiston alastuontia. Polttaa!

Haukkarit tuli tehtyä ja vielä oli oikkareiden vuoro. Aloitus taas ranskalaisella punnerruksella. Tein 15 kilolla 2x10 ja 17,5 kilolla 1x10. Paremmin kuin viime viikolla. Lihakset alkaa taas muistaa, miten niitä käytetään! :D

Ja loppuun ihanankamalat superit push downia ja päänylivetoja 3x12.


Eipä siinä taas tarvinnut ojentajia liiemmin venytellä, kun olivat niin "turvoksissa". Kiva treeni oli taas, ja vaikka meno oli vähän kevyempää kuin viime viikolla, niin tuntuma kyllä taas jäi!

Sitten suunnattiinkin meille maistamaan niitä puddingeja! Pia olikin ekaa kertaa meillä käymässä ja oli mukava saada hänet meille kylään. Meillä vierähtikin sitten mukavasti parituntinen kahvikupposten ääressä turisten kaikkea mahdollista. Meni aika kauheen nopeasti ja juttua ois vieläkin riittänyt, mutta maha alkoi jo ilmoitella, että tarttis saada ruokaa. Mutta niihin puddingeihin:

Makuina Double Chocolate, Creme Caramel ja Mint Chocolate

No, mie oon jo aiemminkin hehkuttanut, että minttusuklaa on noista parasta! Creme caramelia en ollutkaan syönyt toooosi pitkään aikaan, ja se maistuikin yllättävän hyvältä taas. Silti miun järjestys on seuraava: 1. Mint Chocolate 2. Double Chocolate 3. Creme Caramel. Mie tykkään, että nuo tekeytyy jääkaapissa muutaman tunnin ennen syömistä. Sitten kun sitä sekoittaa notkeaksi, siihen saa oikean vanukkaan rakenteen. Ja mie teen puddingini aina suhteessa 2dl rasvatonta maitoa ja 30g puddingjauhetta. Nyt tein tietysti pienemmät annokset, kun oli kolme maisteltavaa!

Minttusuklaa! <3



8 kommenttia:

  1. Ooh tuota minttusuklaata täytynee sitten testata seuraavaksi!! :) kiitti arvioinnista! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! :) Ainakin jos muutenkin tykkäät minttusuklaasta.

      Poista
  2. Hei, sähän osaat muokkailla jo paremmin ku minä :D Minttusuklaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Picasan muokkausohjelma on näköjään sama kuin piknic oli ennen, sitä siis käytin joskus. Jes, minttusuklaa! <3

      Poista
  3. Vaatekaappeja on kiva siivota myös sen takia, että sinne voi saada siistimällä vähän lisää tilaa uusille vaatteille ;) Ainakin jos on samanlainen pyörremyrsky kuin miun kaappi, niin ei edes tarvii heittää mitään pois vaan riittää että viikkaa vaatteet niin johan tulee lisää tilaa ;)

    Mie en oo VIELÄKÄÄN maistellut noita Fastin puddingeja...pitäis varmaan ryhdistäytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä just! Miulla kans taipumusta pyörremyrskyilyyn ja nytkin tein ihan pari hyvää löytöä kaapin perukoilta. Paljon meni ja menee vielä poistoon ihan siksikin, että siellä vielä lojuu niitä turhan isoja vaatteita, jotka ei enää istu miulle. :)

      Kyllä voin suositella, varsinkin just tuota minttusuklaata! <3

      Poista
  4. mäkin totesin että toi minttusuklaa on jopa syötävää! caramelia kokeilin taannoin ja yääähhhhh kiitti mulle riitti :D se koostumuskaan ei kertakaikkiaan onnistunut vaan muistutti lähinnä eritteitä köh köh... tuplasuklaatakin voisi kokeilla, kun tuo minttu ehkä aavistuksen häiritsee kun en ole juurikaan mintun ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sit tietty jos ei mintusta tykkään, niin voi vaikuttaa... Koostumuksesta: piditkö jääkaapissa vain sen 5 min. mitä ohjeessa sanotaan? Miun kokeilujen mukaan se pari tuntia on hyvä pitää vähintään, ja sitten kunnolla vielä lusikalla sekoittaa ennen syömistä, niin hyvä tulee. :) Creme caramelista tosin tulee miusta vähän jäykempää kuin noista suklaisista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...