torstai 16. toukokuuta 2013

Shut Up And Squat!

Mie viime viikon jalkatreenin jälkeen oon ootellut vähän kauhulla tämän viikon settiä. Jotenkin siitä jäi niin karsea maku, kun puhti loppui aivan totaalisesti kesken ja oli yhtä kärvistelyä alusta loppuun. Olin ajatellut sitä treeniä perjantaiksi, ja tälle päivälle oli sovittu selkä-olkapäät Pian kanssa. Mutta Pia ei päässytkään tänään ja vaihdoin sitten treenit päikseen tälle päivälle ja huomiselle. Loppujen lopuksi se olikin hyvä! En joutunut pitkään kammoksumaan tulevaa jalkatreeniä, kun se olikin yhtäkkiä edessä jo tänään. Asenne vaan jalkatreenimoodille ja menoksi. Kävin ensin pyöräilemässä lähikirjastossa ihan hyvällä sykkeellä ja siinä sainkin samalla vartin alkulämpän jaloille tehtyä. :)

Jalkaprässin toisen puolen väriloisto
Jalkatreenin kolme ekaa liikettä on massaliikkeitä, ja ilokseni ne kaikki menivät paremmin ja helpommin kuin viimeksi. Prässin jälkeen tein yhden kierroksen hackissa, kun smith oli varattu. Onneksi se sitten vapautui ja tein loput kolme sarjaa sitten siinä. Jeah, nyt nousi viimeisessä sarjassa se 50 kg 8 toistolla, kun viimeksi tipahdin kesken kaiken jo toisen sarjan aikana. Myös SJMV:ssä sain tehdä isommilla kuin viimeksi ja nyt alkoi tulla taas vastaan se puristusvoiman puute. Eli niitä vetoremmejä pitäs vaan malttaa opetella käyttämään. Etureiskoissakin oli muuten paremmin voimaa kuin viime viikolla, kun vemputtelin reidenojentajalaitteella! :)

Tiukka tuijotus. Tällä kertaa se oon mie joka vie!

Pakaroita potkimaan!

Tämmöinen oli päivän treeni:

1. Jalkaprässi lämppäkierros + 4x8
2. Kyykky smithissä 3x8 (+ eka sarja hackissa 10x)
3. SJMV 1x10, 3x8
4. Pakarapotku taljassa 3x12
5. Reiden ojennus laitteessa 3x12
6. Reiden lähentäjät taljassa (S) 3x12 /puoli
7. Reiden loitontajat taljassa (S) 3x12/puoli
8. Pohjeprässi 3x12
9. Sivutaivutus, kp 3x12 /puoli
10. Vatsat laudalla maaten 3x12

Ihan tiukka settihän tuo oli ja lopussa kyllä vatsalihaksille teki tiukkaa saada sarjat loppuun. Kyllä tuo vaan on aika tehokas liike laudalla, kun vielä yrittää joka toistossa viedä sitä pyllyä irti laudasta loppuvaiheessa. Silmät kiinni irvistellen. :D Vähän niin kuin meni tuo äskeinen Suomi-Slovakia pelin kaksi viimeistä erääkin. Jännäksi veti, mutta sentään voitto tuli. JEE!

Eilinen combat muuten oli ihan huippu! Eihän tätä 55:sta oo varmaan enää montaa kertaa jäljelläkään. Kyllä vaan tiukkaa teki ja mehut kyllä puristettiin kunnolla irti. Ne viimeiset polvennostot oli kyllä aika tuskaa jo! Ei oo ihan aerobinen kunto vielä palautunut miulla.

Loppuun vielä hauska kuva, jonka otin tänään kun jatkoin vaatekaappien perkaamista. Tuon tunikan oon ostanut Lontoosta vuonna 2007, ja eihän tuo enää taida oikein istua. :D Se on kyllä tosi kiva ja vähän erilainen tunika, mutta ei enää ihan miulle sopiva.

6 kommenttia:

  1. Jee hyvälle treenille! Hyvä ettet antanut ton jalkaosion kammotella liikaa, vaan menit ja teit :) Se on ainut keino päästä eteenpäin!

    Oot ihana peikkonainen tuossa viimeisessä kuvassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä sen oon tämän kevään aikana oppinut, että asenne ratkaisee ja paljon! Kun kuitenkin tunsin, että kroppa on jo vastaanottavaisempi ja paremmin voimissaan kuin viime viikolla, niin loppu oli vaan tahdonvoimasta kiinni. Ja kunnon musat korvilla tsemppinä! :D

      Haha, niin muuten oonkin, peikkonainen! :)

      Poista
  2. Sinä teit sen ;) Eiks ookki kiva nähä millanen muutos on tapahtunut :) Oot kyllä sellanen ihme mimmi että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, arvaa oonko nyt iloinen varsinkin tuosta Smith-tuloksesta! :) Tästä vaan täydellä höyryllä eteenpäin!

      Poista
  3. Onpas jääny isoksi tunika, hih! :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...