tiistai 21. toukokuuta 2013

Muscular Beauty?

No onpas miulla nyt tiuha päivitystahti. Noooo, kyllä tää tästä tulee harvenemaan viimeistään 2 viikon päästä kun työt alkaa. Piti kuitenkin tietysti tulla taas raportoimaan päivän treenistä ja miettimään yhtä asiaa, johon tuo otsikkokin viittaa, ja joka on tässä ollut jonkin verran mielessä. Mutta ekaks reeneihin.

Päivän treeni"eleganssia"

Viime perjantaista asti oon oottanut, että pääsen taas kurittamaan olkapäitä! No, tänään se päivä koitti ja tulihan noita taas kuritettua. Menin täsmälleen samalla ohjelmalla kuin viimeksi, voitte kurkata halutessanne tästä. Poikkeuksena toistoissa oli pystypunnerrus smithissä, jossa tänään sain sarjat 1x12, 1x10 ja 1x8. Eli parannusta siis! Ja kun vielä kaksi viimeistä sarjaa sain menemään loppuun asti pikkukiekot tangossa (yht. 18,1kg), niin olin kyllä tyytyväinen! Vatsat tein taljan sijaan tänään laudalta.

Viparisuperit olivat tälläkin kertaa yhtä kamalat kuin viimeksi, ja peilistä katsoikin aikamoinen irvistelijä. ;D Viimeiseen supersarjaan muuten otin jo takavipareihin isommat (4kg) painot, jee! Sivu- ja varsinkin etuvipareissa riittää vielä nuo 6 kilon puntit supereissa. Tänään etuviparit tosin aiheuttivat muunkinlaista tuskaa kuin sitä pelkkää hyvää kipua. Vasemmassa olkapäässä tuntui vähän sellaista pistävää kipua, ja vasemmalla kädellä tulikin tehtyä nuo etuviparit sitten melko epäpuhtaasti. Muutenkin treenin aikana (ja myös nyt treenin jälkeen) oli havaittavissa ongelmia vasemmalla olkapää-hartia-alueella. Tää vasen puolihan miulla aina oikuttelee välillä, mutta nyt se on ollut pitkään hyvänä eikä ole haitannut treenaamista. Saattaa olla, että nyt on pientä ylirasittumista ilmassa. Ensi viikon pyrinkin pitämään hieman kevyempänä ja annan ainakin tälle hartiaseudulle enemmän lepoa. Treenin loppuun tein vielä vähän keppijumppaa rintarangalle. Myös tässä tuo vasen puoli ilmoitteli olemassaolostaan pieninä kipupisteinä.

Sittenpä treenikuvan jälkeen siihen toiseen asiaan:

Jossain puolivälissä treeniä
Mitä mieltä te lukijat olette, milloin naisella on liikaa lihaksia? Tai voiko niitä olla koskaan liikaa? Ja vaikka tuon kuvani tuohon laitoinkin, en todellakaan väitä, että miulla niitä olisi liikaa, kun niitä ei oikeasti ole vielä edes tarpeeksi, ja miulla on vielä sitä fläsää ja vielä enemmän ylimääräistä nahkaa lihasten päällä häiritsemässä! Kuitenkin olen viime aikoina kuullut hieman kommentointia siihen suuntaan, että miulla alkais olla liian "epänaiselliset" hartiat. Mikä sitten on naisellista ja mikä ei? Eikö muka lihaksikas nainen ole naisellinen? Jokaisellahan on tietysti omat mielipiteensä tässä, mutta mie ite oon sitä mieltä, että lihakset antavat terveen kuvan niin naisesta kuin miehestä, ja terve ihminen on kaunis. Toki liika on aina liikaa. Me naiset ollaan kuitenkin siitä (epä)suotuisassa asemassa, että ei meille niitä lihaksia noin vaan kasva. Ei, vaikka miten reenattais ja syötäisi oikein. Kyllä ne naiset ovat harvassa, joilla sitä lihasta on liikaa, ja sekin porukka alkaa olla (ei tietenkään kaikki!) jo sitä luokkaa, että on sellaisia aineita käytössä, joita mie en hyväksy.

Miulla tuntuu tällä hetkellä aika hyvin kuitenkin tuo hartia-olkapää-käsivarsiosasto ottavan treenin vastaan, mutta samaa ei voi todellakaan sanoa keski- ja alakropasta. No, siellähän sitä fläsää ja ylimääräistä nahkaa onkin enemmän, joten ei ne lihakset pääse esiin, vaikka jotain oiskin tullut. Nyt voisi joku nokkela kysyä, että etkö sie treenaakaan vain terveyden ja hyvän olon vuoksi? Toki nuo kaksi asiaa ovat tärkeimmät, mutta voiko muka kukaan ns. kovaa treenaava salimimmi (tai äijä) rehellisesti sanoa, ettei sitä tekisi myös ulkonäön vuoksi? Tuskin. Ja niin se vain on, että nälkä kasvaa syödessä tässäkin lajissa, ja kun tämä vie mukanaan, niin se on menoa sit! :)

25 kommenttia:

  1. Minulla on tähän hyvin "väärä" mielipide, mutta otan kantaa vain itseeni. Kyllä minusta nainen voi helpostikin saada liikaa lihaksia, ainakin minulla oli aivan liikaa, esim. tässä reilun puolen vuoden takaisessa kuvassa: http://3.bp.blogspot.com/-nr35ZFhoEHg/UEDy4uw5PpI/AAAAAAAADp4/FBX-m2aG22M/s1600/sali3108_2.jpg

    Minusta tuossa ei ole enää mitään naisellista eikä kaunista tai sellaista mitä itse itsessäni arvostin. Koen että olin haksahtanut ulkoisiin paineisiin ja siihen trendiin, joka nyt jyllää, että naisen pitää olla vahva. Saa olla jos haluaa ja saa olla lihaksikaskin, mutta minä olin unohtanut itseni. Kun syvimmiltään minun silmissäni ihannenainen on hoikka, siro ja sillä on ihan tietyt keijukaismaiset piirteet. Tajusinkin nopeasti, että nyt on tultava muutos. Puoli huomaamatta jätin osan treeneistä tekemättä, tein aerobista.

    Nykyiseen olen paljon onnellisempi ja tyytyväisempi kuin tuohon, jossa paidat eivät enää mahtuneet päälle tms.

    Kuntoliikkujatreejaan pohjiin tarvittiin vain reilu puoli vuotta ja sit sitä olikin jo liikaa. Siis minusta minulla oli liikaa. Ja sokerina pohjalla. Mitä enemmän treenasin salilla, sitä enemmän alkoi nestettä, turvotusta ja sitä fläsää kertyä. Nyt ne ovat tiessään, kun vaihdoin aerobiseen. Ei tarvitse joka suupalaakaan laskea ja vahtia enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niobe perusteellisesta kommentistasi! :) Eikä mielipiteesi ole todellakaan väärä, vaan se on siun mielipide ja siun omakohtainen kokemus asiasta.

      Miusta on hyvä, jos tästä herää keskustelua. Se mikä on liian lihaksikasta ja mikä ei, on toki ihan henkilökohtainen asia. Kun katsoin noita linkkaamiasi kuvia, miusta näytät niissä tosi hyvältä! Mutta sitä tärkeämpää on se, että siusta itsestäsi ei tuntunut hyvältä ja oli todella hyvä päätös, että lähdit tekemään muutoksia omalla kohdallasi parempaan. Jokaisella on oma ihannevartalonsa ja jokainen on oikeutettu pyrkimään sitä ihannetta kohti, kunhan vaan pysyy järki mukana ja sekä fyysinen että psyykkinen terveys etusijalla.

      Mie oon ruumiinrakenteeltani sellainen, ettei miusta tule siroa ei sitten millään, enkä mie toisaalta sellaiseksi haluakaan. Laihakaan en ole koskaan halunnu olla. Nyt ihailen juurikin sellaista terveen lihaksikasta vartalotyyppiä, ja haluaisin itsekin saavuttaa sellaisen. Mutta en millä hinnalla hyvänsä. Oma hyvinvointi on tärkeämpää kuin mikään ulkoinen asia, ja se täytyy pitää johtotähtenä mielessä tässäkin hommassa. :)

      Poista
    2. Joo, ihan totta. Näyttäähän ne kuvat ihan.. no ne on sitä, mitä nyt haetaan. Mutta se ei kohdannutkaan mun oman minäkuvani kanssa. Plus jälkikäteen ajatellen se dieettielämä, jota tuo vaati, oli todella henkisesti kuluttavaa. Toinen pointti, minkä oikeastaan nostit esiin on tuo "terveen lihaksikas" -termi. Olen sitä kovasti miettinyt, koska siis, mitataanko terve ulkonäkö sillä, että se vaatii sen 5krt/vko salitreeniä? Olenkin miettinyt ylipäänsä mitä on olla terve. Kun välillä minusta tuntuu, että sopusuhtaisuus ei sitä enää aina ole.

      Poista
    3. Tuo on hyvä kysymys, että miten se "terveen lihaksikas" tai "terve ulkonäkö" mitataan. Kaipa siihenkin on jokaisella omat kriteerinsä, mikä omasta mielestä näyttää terveeltä. Terveyttä ei kuitenkaan koskaan ole se (miun mieletä), että vaikka kroppa näyttäisi ulospäin kuinka hyvältä tahansa, mutta ihminen sen sisällä ei voi hyvin. Silloin ollaan jo pitkälti hakoteillä, jos sitä unelmien kroppaa tavoitellessaan hajottaa samalla itseään. Ja niinkin voi tosiaan käydä, ettei se saavutettu olotila sitten olekaan sitä, missä olisi hyvä olla.

      Mie tuskin tulen koskaan sitä täydellistä unelmavartaloa saavuttamaan johtuen tästä roikkuvasta yli-isosta ihosta, josta en tule pääsemään eroon omin avuin. Ja siitä, että en viitsi/jaksa/halua mitään dieettejä pitää. Vaikka lasken kaloreita, en silti jaksa vetää mitään orjallista ruokavaliota. Miulle on ennemminkin vuosien laihdutuksen jälkeen ollu vaikeaa totutella siihen, että nyt saan syödä oikeasti niin paljon kuin kulutankin eikä haittaa, jos se joskus menee vähän ylikin.

      Poista
  2. Tää on vähän kaksipiippuinen juttu. Jos lihasmassa on kertynyt tasaisesti koko kroppaan ja näyttää sopusuhtaiselta, niin silloin lihasta ei voi olla liikaa. Omasta mielestä lihaksikas vartalo näyttää kauniilta, olipa sitä lihasta miten paljon hyvänsä. Esim. Eva Andressa on ihan mielettömän kaunis, vaikka lihasmassaa naisella onkin. https://www.facebook.com/EvaAndressaOficial?fref=ts Tohon kuntoon kun pääsis joskus itsekin (ilman silareita tietty :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marilii myös kommentistasi! :)

      Nätti tyttö tuo Eva, mie ottaisin kyllä tuollaisen masun milloin vain :D

      Poista
  3. Voi kun kuuluisikin siihen porukkaan, että vahingossa tulisi liikaa lihaksia. :') Ei oo helppoo. Pieni ja siro olen, mutta lihaksikas sitten siinä sivussa myös. Oisin mieluummin isompi ja lihaksikkaampi, mutta kun en ole eikä semmoista musta saa. Toisaalta tässä nykyisessä olomuodossa on se hyvä, että koskaan ei ole valmis. Lisäksi sitä ei vaatteet päällä ehkä näytä lihaksikkaalle, mutta sitten kun vilauttaa vaikka habaa jossain (tilanteen niin vaatiessa :D), niin onhan siinä ihan oma jösses -efektinsä, koska sitä ei toinen osannut odottaa näkevänsä. :D

    Itseäni miellyttää siis lihaksikas kroppa eniten (miehellä tai naisella). Ihmisestä riippuen sitten se, että mikä on liikaa. Omalla kohdalla ei ole kyllä mitään hätää, että liikaa lihasta kasvaisi. Höh :) Itselläni tykkäisin vähiten siitä, että olisin vain laiha, ilman lihaksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, että koskaan ei voi olla tyytyväinen nykytilaan. Miten moni ihaileekaan siunkin lihaksikasta, mutta siroa kroppaa, mutta itse haluaisit olla isompi ja lihaksikkaampi. :D Ite me ollaan aina itsemme pahimpia arvostelijoita, ja ainakin miulla itsekriittisyys lähtee joskus lapasesta, myönnän sen.

      Onkohan kukaan koskaan valmis? Toisaalta, eipähän ainakaan lopu haasteet kesken! ;D

      Miekin itessäni vähiten tykkäisin laihuudesta. En oo ikinä ymmärtänyt laihuuden ihannointia. Silloinkaan, kun olin sairaalloisen ylipainoinen, en ikinä ihannoinut laihoja ihmisiä, vaan oon aina ajatellut, että urheilullisen näköinen ihminen on kaunis. Vaikka ite silloin inhosinkin urheilua. Mikä ristiriita! :D

      Poista
  4. Siis musta nainen on liian lihaksikas ku rintojen tilalla on jäätävät rintalihakset :'D Siis ei millään pahalla ketään kohtaan mut ku oon nähnyt kuvia sellasista naisista ni tulee mieleen et on kyl liikaa lihaksia. Ja tämä siis on vain MINUN mielipiteeni ja kauneusihanteeni. Mulla ei siis oo mitään isoja rintoja mut jos mun rintalihakset alkaa viedä tilaa mun rinnoilta ni sit kyl loppuu niitten treenaaminen kunnes rintalihakset kutistuu takaisin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän samoilla linjoilla täällä. :D Mähän en rintaa treenaa ja siihen on MYÖS ulkonäölliset syyt. Mulle tulee heti näkyviin se rintalihaksen raja ja tisseistä hassut. :D Itse en henk.koht. pidä sitä kauniina.

      Poista
    2. Noniin, päästiin tissiasiaan! :D

      Tiiän kyllä mitä tarkoitatte, ja oon samaa mieltä. Valitettavasti se vaan on niin, että kun naisen kropasta lähtee rasvaa, myö rinnat menettävät sitä. Rintalihasta voi kehittää treenillä, mutta itse rintoja ei voi, ja se on huutava vääryys!

      Miulle tämä asia on siinä mielessä hyvin omakohtainen, että laihduttaessani nämä yli 40 kg, ekaks rasva alkoi lähteä just rinnoista ja naamasta. Niinhän siinä yleensä käykin. Nyt ne tissit on aikamoiset ruippanat. Ne olis samanlaiset ruippanat, vaikka en rintaa treenaiskaan. Tai varmaan vielä pahemmat, nyt kuitenkin saan edes jonkinlaista ryhtiä dekolteen alueelle, kun treenaan rintaa.

      Poista
    3. Mun mielestä kuitenkin se rintalihaksien aiheuttama rintojen ryhdikkyys on ihan eri asia kuin rintalihaksien suuruudesta johtuvat neliönmuotoiset ja rasvattomat tissit. Yleensä kyl tissit kadottaa pahiten ne rasvojen tiristys dieetit :P Vaikka itsellä on tissit pienentyneet entisestään aktiivisen liikkumisen vuoksi niin en usko (tai ainakin toivon niin) että saisin pelkällä salitreenillä (siis ei mitään diettejä) tissit katoamaan ja rintalihakset päihittämään ne.

      Poista
    4. True, Pia! Jotenkin miunkin on vaikee uskoa, että pelkällä treenillä ainakaan nainen saa aikaiseksi sellaisia rintaneliöitä, kyllä siihen vaaditaan aikamoisen pientä rasvaprosenttia. Ja semmosta miekään en todellakaan halua, siitä on miun mielestä jo naisellisuus kaukana. No, ei oo pelkoa kun en mitään dieettijaksoja pidäkään. Sitä paitsi miun mielestä naisen kropassa kuuluukin olla kuitenkin sitä rasvaakin ja sopivasti pehmeyttä. Ei pelkkää luuta ja lihasta. :D

      Poista
  5. mun mielestä lihaksikas nainen on kaunis ja näyttää terveeltä. toki liika on liikaa, esimerkiksi jotkut köh köh itäeurooppalaiset naiskehonrakentajat. mutta sellanen tietynlainen sporttinen kroppa jossa lihaa on luiden päällä ja lihakset piirtyy. hyvä esimerkki eva wahlström <3

    ite oon saanut vuosikausia kommenttia "miehekkäistä" hartioistani, ja niitä sitten olen vähän häpeillen peitellytkin, esimerkiksi halterneck-topit tai mekot oon kiertänyt kaukaa koska ne antoivat kuulemma eniten sitä "drag queen"-efektiä (eiks oo nätisti sanottu..)

    mutta jotenkin se mulla sitten yhtäkkiä kääntyi jo ennen treenailujen aloittamista, että olinkin ylpeä niistä hartioista. ja oon sitä ylpeämpi mitä enemmän ne kasvaa, jos mua on harteikkaaksi sanottu ja siksi tuijotettu jo aiemmin, niin entäs nyt... :) jos joku perustallaaja ei muusta mitään tiedä, niin kyllä ne hartioista vähintään näkee, kuka reenaa ;) on tosiaan ollu myös monelle miehelle silmienpyörittelyn paikka ;D olkaamme ylpeitä muskulaareistamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "olkaamme ylpeitä muskulaareistamme!" Amen to that! <3 Ei ne oo kuitenkaan ihan itsestään tullut ja työtä sen eteen on tehty, joten olkaamme siis ylpeitä, jos jotain on saavutettu. :)

      Mie olen ikäni häpeillyt kehoani, se on ollut osa miun identiteettiä. Lihavana sitä vaan yrittää kaikin keinoin tehdä itsensä mahdollisimman pieneksi ja huomaamattomaksi ja peittää kaikki läskit. Siinä tietysti onnistumatta... Miulle tämä uusi terveemmän ja urheilullisemman(?) näköinen, ja mikä tärkeintä: TUNTUINEN, kroppa on jotain niin uutta ja ihmeellistä, etten vielä oikein tiiä miten tähän pitäs suhtautua. Oloni on terveempi ja fyysisesti parempi kuin koskaan aiemmin. Edelleen varmaan mietin liikaa, mitä muut ajattelee. Ei siitä pääse mihinkään, kun on koko ikänsä kuullut siitä kun on liikaa läskiä.

      Milloin sit on hyvä? Jos nyt joidenkin mielestä alkaa olla liikaa lihasta jo nyt, kun itestä tuntuu ettei tää vielä edes riitä... No, pitäs vaan heittää huomiotta toisten mielipiteet ja mennä sen mukaan kuin itestä tuntuu hyvältä ja omaan silmään näyttää hyvältä.

      Siulla Tiina on kyllä upea kroppa ja näkee, miten paljon oot tehnyt töitä sen eteen <3. Ja Eva W. on miustakin vaan niin upea! :)

      Poista
  6. Lihasta saa kyllä mun mielestä olla ja ainakin itsellä saisi olla enemmänkin. Jalkoihin toivoisin saavani enemmän lihaserottuvuutta ja noihin luisuihin olkapäihin. Ihailen aina kun muilla näkyy sellaiset "pallot" olkapäissä ja itellä vaan töröttää luut :P
    Ainakin yksi ihannekroppainen nainen (ja kova kiipeilijä) on Alex Puccio http://media.outsideonline.com/images/488*488/alex-puccio-squatting_ph.jpg kyllä veikkaan et tossa on salillakin käyty, kiipeilyn lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, tuossa on kyllä semmoinen kroppa, joka on hyin lähellä sitä miunkin ihannetta! <3 Tuollaiset olkapäät ja käsivarret kun saisi! Kiva muuten kun laitatte tänne noita linkkejä/nimiä.

      Mie myös haluaisin jalkoihin ja takapuoleen lisää lihasmassaa. Siellä vaan on tosiaan sitä fläsää ja isoa nahkaakin (reisissä j pyllyssä), joten ne lihaksetkin jää sit sinne. Ois niin huippua tietää miltä ne näyttäs ilman noita ylimääräisiä... Aerobista pitäs alkaa lisätä!

      Poista
  7. Pitää siis boulderoida ja junttipumppailla ahkeraan jos saisi edes yläkropasta tuollaisen :D
    Itestä ainakin tuntuu (ja näyttää) siltä, että sen dietin jälkeen kun oon mennyt viikot (työpäivät siis) sillä dietin ruokaohjelmalla ja sitten lauantaina ollu se vapaasyöntipäivä (koitan kyllä pysyy samassa aikataulussa syöntien suhteen) niin lihasmassa on kasvanu entisestään. Tokihan tuon dietin tarkoitus oli pudottaa painoa (ei toki, niillä jotka halusi lihasta) mutta itelläkin putos paino sen verran et lähti se pömppö tuosta vatsasta ja käsiin tuli parempi lihaserottuvuus.
    Jalka/perse sektorilla en oo huomannu eroa, mutta mulla pyörii koon 34 housutkin jo jalassa.. et kai sieltä on senttejä sitten lähtenyt, vaikka omaan silmään se näyttää bärse edelleen roikkuvan siellä nivusissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie huomaan, että sillon ku en oo töissä, ruokarytmi häiriintyy. Kotona ollessa saatan unohtaa syömisen ja muistan vasta ku tulee kauhee nälkä, ja sit on rytmit sekaisin. Onneks kohta alkaa taas työt, niin jospa se rytmikin vähän korjaantuisi. :)

      Poista
  8. Naisella on liikaa lihasta, kun kropasta ei ilman päätä tietäisi varmaksi, onko se miehen vai naisen :P Siis esim. Jillian Michaelsilla on tosi kauniin lihaksikas kroppa, ei yhtään miehekäs, vaan oikeestaan just ihan paras mahdollinen (toki Jillian on luonnostaankin siro). Lihakset näkyy, mutta hauiksen ympärysmitta on vielä pienempi kun kaulan :D

    Niinkun tämän ketjun ensimmäisessä viestissä on hyvällä tavalla lihaksikas ja sitten ei niin hyvällä tavalla lihaksikas (siis tämä toki vain minun mielipiteeni): http://www.sodahead.com/fun/do-muscular-women-scare-you/question-2498339/
    Toki tuhoon jälkimmäiseen ei kukaan pääse vahingossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa kuvissa oli kyllä hyvät esimerkit tosiaan hyvästä ja ei-hyvästä, miunkin mielestä. Kyllähän noista ylipumpatuista naisista näkee selkeästi, että erinäisiä hormoneja on käytetty, kun kasvotkin ovat saaneet niin selkeitä miehisiä piirteitä. Naisellisuus kaukana, miun mielestä. Jillian Michaelsin kroppa on kyllä miustakin aika top!

      Poista
  9. Mulla on ainakin sellainen kropan malli, että lihasta on (omaan silmään) tosi vaikea saada mitenkään liikaa (pitkät kädet ja kuikelo kaula esim.), tai edes niin, että oikeasti näyttäisin sen treenaamalla saadun lihamassan ansiosta mitenkään isolta.

    Mutta kun mulla kuitenkin sitä lihasta edes jonkin verran on, niin jos päästän painoa nousemaan rasvamuodossa siihen päälle, niin se fätti kyllä on ehdottomasti se joka saa mut näyttään öh... chunkyltä ja isolta. Mulle ei tuu mitään sexy-beibe-kurveja, mä vaan levenen :D

    VastaaPoista
  10. Tiiti, siis siun kroppahan on yks malliesimerkki siitä, mitä mie pidän just terveen urheilullisen näköisenä ja en kyllä pistäs pahakseni, jos saisin samanlaisen! :)

    Mie luulen, ettei miullekaan tuu mitään sexy-babe-kurveja, oon ruumiinrakenteeltani vähän semmonen... tantta? Paksut pohkeet ja nilkat. Onneks sentään jotain vyötäröä löytyy, mutta tissit on kyllä tosiaan mennyttä kalua..!

    VastaaPoista
  11. Minä oon henkilökohtaisesti sitä mieltä, että nainen on kaunis kun siltä itsestään tuntuu kauniilta. Jos siulla on itseäsi miellyttävä kroppa, olit sitten lihaksikas tai et, niin se on kaunista! Ei millään muulla pitäis olla väliä, kuin sillä että pitää itsestään ja tuntee olonsa mukavaksi ja hyväksi omassa kropassaan! Tietty naiset ollaan kaikki aika kriittisiä itsellemme :D Jokaisella on omanlaisensa kroppa ja sen sijaan että miettii "mitä voisin muuttaa omassa kropassa" pitäisi miettiä "mistä pidän omassa kropassa".

    t. Paraskinpuhuja, mutta ainakin mie "tiedän" miten miun PITÄIS omaan kuntooni suhtautua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulan kantaan, Minni! :) Kyllä se on tärkeintä, miltä itsestä tuntuu. Ja sitten jos ei ole tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on, täytyy asialle tehdä jotain, mitä nyt tehtävissä on. Ja muistaa se kohtuus, kun meillä naisilla vaan on tapana olla liian ankaria itsellemme. Tää on tämä ulkonökökeskeinen maailma...

      Joo, ja miekin oon paraskin puhuja... Oon kylä hyvä neuvomaan muita, mutta sitten kun pitäis ite noudattaa niitä omia neuvoja, niin... ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...